When ever you need me

Even when I'm not giving enough
And I'm taking too much
You're still there for me
Even when I got nothing at all
And I'm ready to fall
You're still there for me
Even when I can't be there for you
You're always there for me



Bilder från idag


Kajsa älskling

Kajsa och Jag

Mira , Sötnosen själv

omklädnings rummet på vila

i väntan på bussen

If you can afford me

bilder från igår :





Idag ( lördag ) vaknade jag hos kajsa, och medans vi åt frukost kom Mia (Kajsas syster) med Mira (Mias senaste barn), sen åkte Mia och hämtade Tilda och Tuva (mias två andra barn) från deras dans.När Mia och barnen skulle åka hem så åkta vi med , och så släppte hon av oss i stan(: sen gick vi fär tills 4 typ. hittade en jätte fin object tröja på vila som jag köpte, hittade massa andra fina kläder oxå som jag inte kunde köpa för att pengarna inte räckte osv. ikväll ska jag va med Amanda och Elin och så skulle typ några andra va med oxå , vet ej vilka. .
                                                                                                                                                                                                         xoxo



Dessa jeansen testade jag , skulle köpt dem kunde inte , så jag ska köpa dem nästa månad , om de finns kvar då (:

Detta AS snygga skärpet ska jag ha !!


Och denna fina T-shirten

Alltid den där jävla colan

Sitter hemma hoss limpax med kajsa turk jimmy och korre. dem skulle lana så kom jag och kajsa och förstörde allt ;)haha , nej såklart vi inte gjorde. Men det har väll vatt trevligt (:
xoxo



Min käre Neger <3


wawwa i bussen


idag åkte jag såklart med kajsa hem, det är ju torsdag och det innebär att det är dans. jag har en trevlig liten film från bussresan här ovan på när wawwa . . ehm . . gör det han gör. haha xD Jag och kajsa gjorde inte så mkt , va ute med bimsan lite och sånt. Nu tittar jag på scrubs , som vanligt runt den här tiden, ska fortsätta med det faktiskt så sov gott. (:



Svenska

Sitter i skolan och har svenska. Jobbar med att skriva en deckare, går inget vidare bra . . Slutar havlv fyra idag , och har slöjd i två timmar typ Oo. men sen ska jag iaf va med amanda (ofc), tror vi ska dra hem till henne. jaja , ska fortsätta nu så ha det :)
xoxo




not just a rose

Precis när jag hade klätt på mig och fixat allt typ (och hade brottom!) så skulle jag bara släppa in tyzy, och då kom hon och började kela mot mig, sen gick hon igen. . och så luktade jag på mig hand. . och gissa vad hon hade gjort då? jo då hade hon rullat sig i bajs och sen gått och kletat av lite lukt på mig (om man säger så) och ÅÅÅH vad arg jag blev, så då fick jag ju slita av mig kläderna och leta upp ngt annat att ha på mig.sen gick jag iaf till felle, och gick med henne, elisabeth och mimmi ner till gympa salen för att ha volleyboll tunering. Efter skolan gick jag och amanda hem till mig, vi segade som vanligt, men , sen fick jag en liten ide : Vi spelar in en video och så sminkar vi oss med typ rött läppstift och sånt shit. hihi och så gjorde vi det xD hade jätte kul , men kan ej visa videosarn här eftersom vi har shorts som är kortare än underkläderna (och andra osaker xD). . men nu , eller snart ska jag försöka sova så ha det bra (:

xoxo





Saknar turkiet !




























bild från turkiet 2006

idag va jag på City gården med Felle och Elisabeth, vi hade ingen svenska (sista lektionen) så vi fick sluta typ 1h och 30 min tidigare (vi har håla innan svenskan). Vi gick till gården vid två ngn gång, sen stack vi därifrån vid 5. och så har jag dushat och suttit vid datan sens dess. Jag tittade in på Natacha Peyres blogg, hon har "flyttat" till L.A nu, jag är så jävla avis! hon skriver riktigt bra, alltså roliga saker, och så är hon så jävla söt med(jag har länkat bloggen <--- där ngn stans, så ni kan titta om ni vill)!Men om 5 minuter börjar 90210 :D jag har väntat på det i evigheter känns det som! 
ps. har volley boll turnering imorgon.
xoxo







Gårdagen är historia, morgondagen är ett mysterium men idag är en gåva, du behöver bara ta emot den

Mmm, rostmacka och oboy sitter aldrig fel såhär på kvällen. Nu har jag sett kung fu panda 4 ggr på engelska och 2 ggr på svenska (idag), eller jag har istort sätt inte tittat hela tiden eftersom jag också har suttit vid min käre data, men den är så jävla rolig! haha. Det här får bli sista gången att se den för idag, för jag måste sova, det är ju trots allt skola imorgon. Sov gott 
xoxo 




Några bilder på mig utan smink.  (hemska syn >.<)





kung fu panda

En seg jävla helg

Lördag:
Under dagen har jag tittat på halva morgan pålson (filmen ^^) och hela taken, Taken va as bra ( Ni kan läsa om den på min systers blogg ). Runt fem tiden kom Apmanda och vi segade i typ 3-4 timmar , sen gick vi hem till henne för att vara med anton och mange. vi gjord inte så mkt, tittade typ bara på king kong, när dem hade gått så tittade vi lite på ciao bella fast vi orkade inte se hela så vi stängde av och sen sov vi.


Söndag:
Vaknade upp hos amanda idag, vi tittade klart på ciao bella sen åt vi frulle. Efter frukosten klädde vi på oss och sånt, sen gick vi hem till mig och hämtade tyzy, så gick vi en liten runda med henne, sen har vi bara (som vi är så jävla bra på) segat hela dan, tittat på kung fu panda 2 ggr, (även fast jag redan har sett den 3 ggr) och såklart så har vi tittat på chuck på 6an eftersom det går hela tiden där.

xoxo



moymoypalaboy


friday

Skolan som vanligt, sen skulle jag va med amanda, men det gick inte det för hon skulle på bio. Så jag åkte till slättåkra gården istället med Kajsa, Amanda M och Amelie. åkte därifrån typ vid halv elva(när det stängde) och sen tittade jag på film när jag kom hem. xoxo


gustav i min skinpaj. ^-


Jag och Kajsa på gården :)

090122

imorse när jag gick till skolan va det faktiskt ljust ute, det är mkt skönare att det är ljust på morrgonen, anledningen till detta va att jag hade försovit mig . . när jag kom till min lektion var det bara 10 minuter kvar tills den slutade ^. men iaf, idag är det är dans i åledsgymnastiksal kl 6. Jag följde med kajsa hem efter skolan, vi åt och lite sånt sen tittade vi på twilight och sen stack vi till dansen, när jag kom hem så tittade mamma och ola på en tattuering till ola (han ska skriva in ledel på ryggen), och så satt jag mig och tittade lite också, och tjatade på mamma att hon skulle klippa mig för mina toppar va as slitna, och tillslut så gjorde hon det och nu är det jätte kort (tycker jag). Efter att jag hade fått mitt hår klippt och duchat så tittade jag på ghost whisper, det va jätte bra men sorligt. nu ligger jag här och väntar på att scrubs ska börja, och det gör det om 20 minuter faktiskt.
xoxo




jag och kajsa




och just det , jag fick denna söta bilden på nicci igår :D den är typ 2-3 år gammal.
HAHHA FAN VAD JAG SKRATTADE NÄR JAG SÅG DEN . jag har den som bakrunds bild nu;)

En vinter kväll

Idag efter skolan så följde kajsa med mig hem :D vi åt och så sen gick  vi ut en låång runda med tyzy, det är så skönt att gå så långt i mörkret (inte själv!) och bara prata om allting. Sen när vi kom hem spelade vi ssx, och sen åkte kajsa vid typ kvart i 7 eller nått, sen dess har jag bara nördat vid datan . . nu tittar jag däremot på tv och driker cola, ska försöka sova snart , även fast Bella sa att hon skulle komma in te mig kl 12 och tvinga mig att titta på film . . ^^ jaja
xoxo




tandstälnign in my as !

Idag följde amanda med mig till tandläkaren , det va ett snabbt besök, han tittade lite på mina tänder sen sa han att jag skulle behöva tandställdnign, men att jag får bestämma själv om jag vill ha det. . men jag vill helst inte även om det är bäst att jag har det, men måste isf ha det i minnst ett år ( både uppe och nere ). Efter skolan va jag med amanda, fast hon stack typ hem vid 6. Så vid 7 gick jag till amme och så tittade jag på top model där :) Nu ligger jag hemma och tittar på ali g indahouse, och väntar på att scrubs ska börja.


amanda i buren, hon fixar sminket . . ;)

Games people play

åååh vad bra 90210 va !! Jag hatar när det slutar precis när det är som mest spännande, i slutet va det så att Annie och Naomi bråkade på Annies 16 års fest och blev ovänner och precis då så kom deras bror som de aldrig träffat förr, och som de fick veta att dem hade för ungefär en månad sen, ( Annie och Naomi är inte syskon, men Naomis mamma och Annies pappa har ett barn tsm och det blir då deras bror) och det är snyggingen josh henderson:
som har vatt med i desperate housewife som nu mera kommer spela Sean, deras ny funna (stavnign?) bror :) Så nu får jag sitta och längta i väntan på nästa avsnitt som kommer nästa måndag och som jag tror är säsongens sista (tyvär). Det kommer handla om att Sean kommer flytta in till familjen wilson (Annies familj ). Naomi hänger med ett nytt gäng och Silver blir avendsjuk när en cheerleader stöter på Dixon.


Naomi

Annie och Ethan.
That which we destroy

Dixon och Silver



Miley and mandy show


bara så alla vet så är miley min största idol och jag älskar miley och mandy show ;D


haha , denna är bäst


men nu ska jag titta på 90210 så , ha det så braa
xoxo

Victorias secret . .

Jag älskar när det har kommit in nya clothes på victoriassecret, jag lovar jag kan sitta i timmar och titta och de har jag gjort också så nu har jag hittat massa fina kläder och bikinisar ( en som är as fin som jag har velat ha sens typ två åt tbx ). så nu (så snart som möjligt ) måste jag fixa ett till bankkort där jag bara lägger in så mkt pengar som jag ska beställa för. och när det är fixat ska jag äntligen beställa från vs :D

min förebild alessandra ambrosio på bilderna nedan:)



Här har ni några av sakerna jag vill beställa.


ta mig dit igen bara en gång till

jag saknar Nicci jätte mkt, efter att ha vatt en vecka med honom i fjällen så kan man inte låta bli att sakna hans skratt och hans uppmuntrande humor . . och så träffas vi så o ofta annars också så då känns det ännu jobbigare . .


Förlåt nicci men måste lägga upp dem xD blir glad av att bara titta på dem :)

Ett gott skratt förlänger livet


Han är så gullig.


haha älskar dessa sagan om ringen parodierna

MOHAHAH

Bond, james bond

Söndag . . hmm , vaknade typ vid elva med amanda och cassandra, vi gick ner och åt och sen tittade vi på den nya bond filmen quantum of solace där den urkrainska modellen olga kurylenkos spelar en super snygg bond brud. sen skulle amanda och cassandra gå hem och då gick jag ut med tyzy, nu tittar jag och bella på ghost whisper och ska äta vofflor.






min älskling <3




 


Fest hoss Kevin

I kväll va vi hoss Kevin som hade fest för att Wawwa har kommit hem, vi hade en jätte kul kväll med prat dans och mycket skratt. Och jag måste bara säga att Kevin har världens softaste mamma !! men som synd är så tog jag inga bilder . . but but .


ÄNTLIGEN FREDAG !!

Äntligen fredag och jag har lite mer intressanta saker att skriva om än bara skolan.
Efter skolan så åkte jag in till stan för att möta elin, hon mötte mig utanför Antons lägenhet och så gick vi in till honom, han var med filip h och dem satt och latade framför datan. Vi var där ett tag sen stack jag och elin till donken och åt , sen gick vi tillbaka till anton igen. Så hade dem skrivit en låt ( en diss till deras kompisar ) som dem skulle spela in sen för anton har sån mick och sånt pogram å massa sånt, så fick jag och elin snacka i början, haha som vi skrattade, det va as kul. sen vid typ halv nio så åkte vi till åled för att träffa wawwa som ÄNTLIGEN har kommit hem efter att ha vatt en månad hoss sin pappa i brasilien, FAN VAD VI HAR SAKNAT HONOM !!! Det va as kul att få träffa honom igen. När vi kom dit (jagochelin) så gick vi till hans hus och vi va jätte ivriga över att få träffa honom igen, så såg vi honom i fönstret och direkt när han kom ut kramade vi sönder honom. Sen kom john och sen hampus sen danne och lulle sen amanda K3 och Cassandra så gick vi runt ute lite och då träffade vi linus gustav jonas och alle , och så gick dem och sen träffade vi dem igen och då skulle dem till spånstads kiosken fast vi skulle hem till wawwa och hämta skor för elin frös i sina egna skor så hon lånade wawwas. Och sen efter det så stack vi också till kiosken och så va vi med linus och gustav och dem. sen kom elins mamma och hämtade oss typ vid 12.


Anton när han sjunger, och elin å jag.





Dagens outfit :

kofta : h&m
linne : ginatricot
jeans : gina
Uggs: wedins

Kajsen och Felicia


En liten film på kajsa och felle från engelska lektionen:)

Are we Human or are we Dancers ?

Idag är det torstag och en ny dans termin började i åleds gympasal igen. Vi gick först igenom vår gammla dans några gånger sen fick vi lära oss refrengen på den nya, ( den nya låten är : TI - dead and gone ) och dansen va as kul. Innan vi åkte dit så hade jag följt med kajsa hem, vi sjöng singstar ( au ), och så hade dem ett nytt med disney låtar så sjöng vi jätte bra låtar från lejonkungen. sen på kvällen när jag var hemma så tittade jag på lara croft : tomb raider för den gick på 4an.

Bimsan ( simba ) Lisa och Kajsa

Slöjd ? (N)

Idag i skolan så hade vi slöjd för första gången sens sommar lovet ( har haft HK innan ), och jag hatar slöjd, men eftersom jag måste har det så får jag välja mellan trä eller sy-slöjd. . och aldrig i livet att jag tänker ha träslöjd! så jag skindade mig till slöjd salen för att få det jag ville ha, och det fick jag . . så nu har jag sy slöjd 2 timmar varje onsdag eftermiddag :( men nu är jag iaf med amme och vi gör inte så mkt, vi spelar tr och sitter vid datan bara. . vi ska snart hem till henne och titta på top modell.

Vi fick göra sånt här på slöjden fast tunnare.


one republic - say

lyssna på denna låten, den är jätte bra!


Gaah, jag är skit trött ;O Men får värkligen inte missa top modell idag för det gjorde jag förra veckan.

090112

Nu är jag med amanda, vi kom hem för typ en timme sen. Det va första dagen i skolan för mig idag, segt ! fast det va ändå kul att träffa alla och så är det så jävla sköönt att ha tbx tobbe och jensen !!! men iaf, medans jag och amanda satt och åt berättade hon massa saker för mig och OMG det är knappt så jag kan tro det, jag kan tyvär inte säga det här ( eller ngn annan stans . . ) men kan säga att visa personer har två helt olika sidor !
och så sjöng amanda på denna låten hela tiden så nu har vi båda den på huvet.


Fjällen

På söndag när vi kom hade vi åkt bil i ungefär 10 timmar, men vi var glada ändå för vi hade fått reda på att familjen andreasson hade åkt till idre med oss istället för österike :D Nästa dag gick vi upp vid åtta och åt och sen tog vi på oss skidkläderna och så stack vi ut i backarna, jag och Nicci åkte tsm och vid halv tolv tiden åkte vi hem till stugan och åt, sen åkte vi ut igen och åkte tills halv tre för liftarna stängde tre. tisdagen var i stortsätt likadan, och på kvällen tittade vi på 13 snart 30. på onsdagen åkte vi tills tre typ sen gick vi hem till helan och pandas stuga och där satt dem och tittade på veronica mars, det är typ fem avsnitt varje dag. så på torsdag och fredag åkte vi bara på förmiddan sen satt vi och tittade på veronica mars tills klockan fem, sen spelade vi GB och kort osv. På lördagen så ramlade jag med brädan och slog i huvet och ryggen , så jag kommer inte ihåg någoting bara typ att jag låg ner och hade skitont och inte kunde röra mig, och att det kom en skoter och hämtade mig så fick jag ligga i ett sånt släp där bak. . sen låg jag inne i sjukstugan, men bella berättade att jag hade typ flugit ner på marken, sen tittade jag upp med huvudet så trodde hon att jag mådde bra, men sen la jag ner huvet igen och skrek typ att jag inte kunde röra mig eller nått så bella ropade på nicci och han blev typ as rädd och trodde att jag hade brutigt något, sen kom det några skid åkare och hjälpte mig ( det kom jag inte heller ihåg ) och så åkte den ena ner och hämtade en skoter :P Så nu kan jag typ inte röra mig, jag har as ont i ryggen och i nacken! men det va ju tur att det var den sista dagen i alla fall! så förutom det så har vi haft skit kul!

 

Bella och Nella

Jag och Nicci


hihi jag och Nella :D


Nicci i sin fina mösse


Himmlen va alltid skit fin !!



Ola skulle åka snowboard ;P



 


Vi drar till fjällen ;)

Idag åkte våran stockholmare hem :( Kommer sakna dem jätte mycket och hoppas att det inte tar för lång tid innan vi ses igen!Men vi fick mycket gjort och hade jätte kul tsm. Iaf, så har jag börjat packa till fjällen nu, som vi ska åka till imorgon faktiskt, det kommer bli jätte kul, jag har inte åkt i en riktig backe på  två år typ. . men efter som jag inte kommer ha nån data med mig så kommer jag inte kunna blogga på hela veckan så får skriva om hur det var när jag kommer hem :) xoxo


Gekås !!!

Idag var jag, bella, linnda, mamma, robin, robin och pia på gekås. Jag åkte kurdvagn bland kläderna, och fick hjälpa Robin med hans val av kläder, vi hade jätte kul som vanligt när vi är med stockholmarna, efter vi hade gått lite där inne i stora affären skulle vi äta, så vi tog lite hamburgare på resturangen precis utanför,  sen gick vi i dem mindre affärena, en snabb(en långsam snabb >.<) sväng inom porr butiken (Y) linnda köpte en fin liten tvålhållare till sin kompis i födelsedags present, sen gick vi till netonnet, jag skulle leta efter ett spel men nej det fanns inte, så vi fick åka till eurostop men där fanns det inte heller. köpte iaf en mysig sjal på store och en jätte god choklad frapino från espresso house. Sen åkte vi hem och åt tacos ( muuums )och så hjälpte jag och bella pia med hennes blogg. och nu sitter vi här jag och pia med en varsin data och bloggar.

Och föresten måste bara skriva det var så jävla kul haha, Robin skulle gå ut och lämna påsarna i bilen så kom en tant och frågade honom fall han skulle åka, Robin ba: jaa,  hon ba : ska du det ? Robin : jajamensan. sen låste han bilen och gick hon ba : hallå skulle du inte åka ? Robin : nej ! hahah !! hon blev skit sur xP


fina små tomtar :)


denna bilden blev så snygg


humör svängninar . . . ?



Köpte en ny barlock till mitt armband, den blå randiga ditåt <--



Lyckad kväll

Det blev en riktigt kul och lyckad kväll igår. Först var jag hemma med alla våra gäster, vi åt och så sen kom linnda, robin och pia från stockholm, så gick dem upp med sina saker och så sen typ skulle linnda sminka sig och fixa. medans hon gjorde det kom amanda och jossan, ett tag efter dem hade kommit stack jag och amanda hem till mickan där elin, mickan(ofc >.<) cassandra, sandra, kevin, jimmie, emilia, och sofie var. sen kom anton, adde, philip och philips halv syster amanda tror jag hon heter. där var vi typ typ tills 20 i tolv för då skulle alla till skidbaken och smälla , men jag och amanda ville inte det så vi stack tillbaka hem till mig igen, och där dansade alla och det va i full gång så jag och amanda hängde på, sen klockan tolv gick alla ut och så smällde vi. sen var vi hoss mig i en timme typ sen stack vi tillbaks till mickan och hade jätte kul:) bilder kommer här :



Mamma och Pia hade kul framför kameran :)


Här tillbringade jag och amanda den första timmen efter tolvslaget


Linnda var i stortsätt över allt kan man väll säga ;)





NU SMÄLLER DET.

Robin och Robin, ser inte alls dragna ut . .

robin, danne b och jag :D


aa du dessa öronen flög ju runt på allas huvud, se själva:



KÄRLEK :')


mange va på topp som resten av oss


En ny års puss till er alla

så nu har jag lagt upp en bunt av bilder och så kanske det kommer några från när vi var hoss mickan när jag har laggt in dem till datan :)


RSS 2.0