i miss u


i'm heartbroken to many times ..

va nere i byn igår på dagen, delade en pizza med amanda.. det va as länge sen jag åt det. va där nere tills 6 eller nåt, sen körde marcus hem mig och så duschade jag och sånt. ringde och snackade lite med amanda om kvällen, vi skulle till poppe , eller hon kunde inte följa med så jag skulle till poppe. jag stack dit vid 9, hade skit roligt, dansade, skrattade och dampade förfullt xd. sen var vi där tills typ halv 2, då skulle vi dra hem men efter ett tag så gick vi till phille henriksen istället för kajsen ville träffa sebbe (som va där). dom hade ett sånt skiit fint "ute hus" där vi var. fast jag satt typ bara vid hans data där.. gick hem vid 2, kajsa sov här med.








"tjej dag"

idag va jag på gården, jag gick dit med amanda, och så va elin emmelie och emilia där med. amanda gick typ efter en halv timme så jag va med elin och dom istället, vi hade jätte mysigt och kul ;p va där uppe och gjorde typ ansiktsk mask och masserade elin och sånt ;) sen satt vi där så skit gulliga utan smink (Y) . när vi gick ner så hade några av killarna kommit så vi tog med wawwa och basse upp och så gjorde vi inte så mkt, snackade och sånt bara. sen gick jag hem vid halv 7 och så har jag städat mitt rum och satt upp sån rullgardig sak (vet inte vad det heter) på mitt rum. nu dricker jag jordgubb-blåbär smootie ;p
xoxo



linne : gina
kofta: turkiet
byxor: vila

gulligt ... ?

emmsi och emilia (:

i love you !


and the tears come streaming down your face ..


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

allergi .. ;(

idag har jag bara legat hemma .. när jag vaknade i morse så satt allergin kvar, eller så. va helt hängig och ögonen rann och bara nös och nös och bla bla bla så jag fick stanna hemma. tittade på de tre senaste ugly betty som jag har missat. sen sov jag i soffan lite, och sen har jag städat övat lite på moppesaken och laggt upp alla bilder till bloggen och sovit ännu mer. och så åt jag precis kyckling sallad (Y)


min smootie jag gjorde imorse, innerhåller päron jordgubbar kiwi och lite vatten, den va as god.

va ute och gick en runda med..


min mobil funkar som ni kanske fattar .. den va bara sönder en dag typ.

stenbrottet

igår efter skolan stack jag till gården, det va ingen där , eller crippe kom efter ett tag (: jag och amanda tog bussen halv fem hem till wawwa för vi skulle åka med killarna till stenbrottet och bada. vi hade inte så många moppar så det tog lång tid att fixa så alla hade någon att åka med, men det löste sig, gustav skulle komma ner med två hjälmar, och när han väl kom så hade han inga hjälmar och så hade han så rammlat med moppen, så vi hjälpte honom att få bort smutts och skit från såren.. det såg ut att göra jävligt ont! men sen kom vi iaf iväg. gustav körde amanda och wawwa mig. jag badade inte för vi hann inte vara där så länge, han som ägde stället kom och sa till oss. så jag fick trängas mellan gustav och linus på en moppe när vi skulle åka tillbaks, men det gick faktiskt bra .. förutom att jag blev blöt på byxorna eftersom att linus hade badat och satt bakom mig ^^. gustav släppte mig vid motorvägen för vi kunde ju inte vara tre på en moppe där, och så skulle han bara lämna linne sen komma tillbaks men så trodde han att jag skulle gå med basse istället, men basse skulle åka med hempel. så jag satt och väntade och hoppades på att gustav skulle fatta att jag inte åkte med dom. men det gjorde han inte så jag började gå och då ringde linus och frågade vart jag va och kom gustav och hämtade mig xd. sen stack gustav hem, och linus skulle hem och äta, så basse kom och så satt vi typ och väntade på wawwa amanda markus och lulle i en timme för dom är så jävla sega! sen stack vi hem till basse med och va där tills bussen gick kl 10. direkt när jag kom hem tog jag en allergi tablett! det behövdes väärkligen men funkade inte så bra.. 


sista lektionen satt jag bara och kollade på när min klass spelade fotboll.. ÖD cuppen

mindy (wawwas hund)



gustav sköljer sitt ben.












här gick jag .. helt solo, och väntade på att någon skulle hämta mig.

hemma i oskarström igen ..


bilder

bilder sens i helgen och de senaste dagarna :


jag har bara en bild sens i lördes kväll. . men då satt vi, jag amanda och basse hemma hos amanda och tittade på film/filmer. sen gick vi därifrån vid ett-halv två, basse gick ner till poppe och jag och amanda fick hem till mig och sov.

på söndag gick vi hem till amanda igen nån gång på morgonen, hon duschade och så.. jag sov och tittade på tv. sen när jag vaknade så var jag jätte varm så jag gick ut på ballkongen.

inget smink


sen kom lillskiten oliver ut och satt med mig.

runt 6 tiden gick vi upp till gammla maredsgården för att träffa bylund.

var där uppe kanske 10-20 minuter sen stack vi ner till byn.

så åt elin och emilia en kebab tallrik nere på center och så träffade vi massa folk där nere.

......
på måndan va jag bara hemma och gjorde ingeting ..


HAHA så jävla bra xd

 
Cam Gigandet vs. Twilight Fans from Cam Gigandet
han är så snygg !! O.o

mmmmm...

min mobil är sönder så kan inte lägga in bilder förtillfället .. ;(

sunshine ..





i'm so paid


bilder från idag


mandis inne på åhlens

nisse ..










 








gårdagen


köpte dessa byxorna igår i stan

och denna till skolavslutningen.


dagens outfit:
gina .. gina .. gina .. allt är från gina.. och så har jag nya skorna som jag oxå köpte.

drog till licious senare.. som vanligt så va det lite problem och sånt men det löste sig mer eller mindre.annars va det kul (Y)








gick hem vid 2 och va hemma halv 3 och så sov jag hos amanda.

svampbob .. Y

nu står jag inne på bibblan i stan med amanda.. vi tog bussen in vid halv 12 och så fikade vi på espresso house och sen gick vi lite i affärerna, jag köpte underkläder på hm som jag hade lagt undan i går (: sen gick vi och köpte nått att dricka på hemköp, sen drog vi till gallerian och satt i "trapphuset" som vi gör ibland ^^ och sen gick vi hit och så har vi spelat svampbob på playstation och vilat bland kuddarna.. xd

buff fluff

nu sitter jag vid jossans data med lilla buffy i knät. ska ta 13.16 bussen in till stan men vi måste vara hemma innan 5 igen för amanda lånar jossans busskort och jossan vet inte om hon behöver det sen.

igår satt vi bara här (jag amanda och jossan) och tittade på tv, fast först tittade vi på kyrkogårdsön, det va as länge sen jag såg den.


nisse korv

igår va jag hos hempel med basse .. och några till då ju ^^ gjorde inte så mkt, killarna satt bara och lanade och så, men det va kul ändå.

nu ska jag äta sen ska jag dra till amanda, hennes föräldrar är i berlin tills på söndag så jag ska nog sova där ikväll .. fast jag vet inte vad vi hittar på just idag.

omgjorda bilder

före:

efter:
'
före:

efter:

före:

efter:

före:

efter:

i´ve seen this room and i walkt this floor

jag älskar detta avsnittet samtidigt som jag hatar det så jävla mkt. . idag har jag legat hela dan och bara tittat oc, är i slutet av säsong 3 nu.




if you wanted to hurt me. . Congratulations, you succeeded!


all we are

min dag har sugit rööv .. riktigt lam dag, förutom att jag va och hälsade på mamma, hoppas värkligen att hon blir bättre .. <3
först hade jag kvarsittning tills fyra bara för att jag inte hade bok till matten igår .. sen kom jag hem, hann bara duscha, klä och sminka mig, sen åka på direkten med blött hår och allt, skulle på moppe kurs.. det va segt som fan men det lönar ju sig. sen hälsade jag och ola på mamma som sagt, ola skulle bara lämna mig nu och hämta saker till henne sen skulle han tillbaks dit igen. nu ska jag nog titta på oc lite och sen sova . .
xoxo



dagens outfit:
allt är gina .. igenxD

xxx

i söndes vaknade jag hos amanda av att sandra kom (: hon va där ungefär en timme sen åkte hon igen, jag och amanda låg och tittade på americas best dance crew tills 4a typ, då tog vi bussen hem till basse <3 (:jimmy kom typ 20 minuter efter oss och så tittade vi på film och sånt, myste . . sen åkte jag å amanda hem vid 10 i 8. jag duschade och sånt, tog det lungt sen sov jag ;P
xoxo





lille gunnar, kolla så söööt han är !! (:

wawwa kom oxå lite senare

just for tonight, maybe we´ll make it.

i fredes jobbade jag i buren med bettan, det va jätte kul och mysigt (: efter skolan gik jag hem för jag trodde att gabriel skulle komma.. jag solade lite och så medans jag väntade, sen sa mamma att han skulle stanna hos farmor så jag gick ner till gården istället och så .. vad fan va det vi gjorde nu igen .. just det, gjorde det gammla vanliga och så, sen dampade vi som faan !! jag och amanda och elin va ensamma där uppe, så först ba dampade vi sönder .. sen blev vi helt lungna och så snackade vi och så sen fick amanda sånt ryck ba : DUDI NANI HEAVEN, I'M BACK IN THE GAME... AND I WANNA FUCK! HAHAHAHHA , shit vad vi knäckte oss !! det låter inte så jävla kul men fy fan vad roligt det va xD sen tittade vi på film och dampade vidare hela kvällen, och så gick vi hem vid 11-12 och så sov mandis hos mig.


dagens :ehm .. allt är gina










lördag då .. vaknade med amanda här, sen tittade vi oc hela förmiddagen. gick ut och solade i det fina vädret tills gabriel kom, då skulle vi äta och sen tvingade han oss att hoppa studsmatta med honom. lite senare kom kattis och hämtade honom, då hoppade jag in i duschen och sen låg vi inne på badrums golvet och lyssnade på music.när jag hade klätt på mig och så tog vi min cyckel men till amanda och så duschade hon där, sen tog vi lite mat, fixade oss och stack ner till gården. där träffade vi elin emilia och emmelie, och såklart massa andra. runt 7-8 åt vi tacos allihopa som va där :) det va jätte mysigt. sen åkte vi ett gäng hem till basse och så va vi där hela kvällen, vid 1 typ när alla hade åkt förutom jag amanda och jimmy så låg vi och myste och tittade på film tills vi skulle gå till bussen vid 01.40 (: sen sov jag hos amanda.










äta tacos (:

hemma hos basse













love is in the air . .

idag har jag inte gjort så mkt, gick hem och åt efter skolan, sen stack jag ner till gården och så va jag där hela dagen, sen körde zacheja mig hem och nu så .. behöver jag ens skriva det ?.. nu så tittar jag oc.
xoxo



dagens:
kofta: hm
tröjja: cubus
jeans: gina



nya hm katalogen har kommit (y)

idag gick jag amanda elin wawwa och emilia hem till elin efter skolan, vi passade hennes lillebror, åt, tittade nya hm katalogen och sjöng lips (: sen gick vi ner till gården runt 6, gjorde inte så mkt där .. tog det lungt ;) sen hem igen vid nio , nu tittar jag oc som vanligt, ska försöka lägga mig lite tidigare ikväll så jag kommer upp imorgon.. till skillnad från alla andra dagar.
xoxo



dagens outfit:
tröja, jeans tajts och jacka: carlings
underlinne: gina


ludde i buren .. ^

hittade två helt underbara bikinis i hm katalogen !! den här och ..

den här i turkos ! :)

och denna koftan, 50 kr, vfr inte ?;)

mandis


elinåwawwa :)



oc : the sister act

idag va vi ute och gick slingan på gympan, det va härligt i det fina vädret  (: sen låg jag ute och solade flera raster med manda. hade kvarsittning tills fyra men då satt jag bara vid datan.. sen vid halv sex skulle jag egentligen ha moppekurs men så blev det inte, men det blir nästa tisdag. så istället va jag på gården vid den tiden, vi spelade typ kort och segade oss hela dan. asså skrattade som fan åt johan och korre ("joakim å jeppe") som vanligt för dom är så jävla efter och tröga xD ahah ! sen kom basse ner igen när dom stängde typ så hann träffa honom lite (: åkte med mamma å ola hem, ducshade och nu ser jag oc såklart :D




här ligger vi i solen och njuter (Y)


hempelicious

johan 'aka' joakim

korr3(adam) 'aka' jeppe & pelle.. haha han tror att jag ska ta kort när han slänger upp korten xd.. han ba: ta nu ^^

pussycat dolls konsert i köpenhamn

jag och elisabeth har snackat lite om att vi kanske ska gå å se nicole jessica ashley kimberly och melody "live in concert" i köpenhamn den 22 augusti.. hade vat aaaas kul för jag älskar dom och det gör hon med, men vi måste ju fixa allt med pengar och hur vi ska komma dit osv. men vill vääärkligen det! :)




"/

I am sorry for the way it is, I love you my friend. it is just that , I am trying as best I can, so that I could be happy for once. . but to see you so sad is killing me ..


oc, oc and more oc :]

vaknade upp med nissen jämte mig i morse. . vi såg på oc heela förmiddagen, tills hon åkte hem vid halv 3, då tittade jag ensam ^^. haha, sen gick jag ner till byn för att träffa wawwa basse å crippe. vi satt vid center typ hela dan^^ bettan kom lite senare så va jag med henne :) fast hon gick efter typ en timme. sen spelade jag kort med johan basse å korr3. zacheja körde hem mig runt 9-10 och sen dess har jag såklart tittat oc.

'

bettan fettan min sötnows

kajsas konfirmation

igår på morgonen tittade jag på oc, sen åkte jag in till stan runt 12, skulle till kajsas konfa 20 i 2 fast åkte in till donken och åt först. efter konfan följde jag med kajsa hem, fick träffa hennes släkt och så åt vi god mat och tårta (: vi gick från kajsa vid nio, och när vi va vi rörflyvägens busshålls plats och klockan va typ 5 över nio, så kom vi på att bussen gick vid spånstakiosken (400 bussen) 11 över 9 . . så vi hade typ 6 minuter att hinna upp dit. då sprang vi som två idioter xD vi han typ precis och så kom vi in i bussen och va helt slut. farmor och farfar körde oss hem från marelid (där vi hoppade av med bussen). jag bytte om och så fixade vi oss lite sen stack vi upp råttan, va där typ en halv timme sen stack vi ner till byn vid 11. killarna åkte typ vid 12 och jag och kajsen satt kvar där nere tills 1, då åkte vi med elins mamma hem(och självklart elin då ju ^^) och så sov kajsen hos mig :)









här sprang vi som fan, det va två minuter kvar tills bussen kom.

.....

igår va jag på gården, vi spelade kort och sånt, hade trevligt .. stack hem vid 11 och så tittade jag på oc ..



photo shoot

idag gick vi tills halv 4 i skolan, det är så jävla seegt med slöjd i två timmar sista lektionen. . men jag kajsa och felle satt typ mer än halva lektionen ute i koridoren och pratade, så det va inte så illa (: efter skolan va jag med amelie, vi spelade playstation sen gick vi ut och tog kort med hennes system kamera(lägger upp bilderna när hon har skickat dom. . om typ 4-5 månader blir det väll med tanke på hur seg hon är). när vi kom in igen åt vi nudlar och spelade lite kort. . sen gick jag hem och dushade och nu tittar jag på oc (:
xoxo



soffan åt upp rasmus ..

felle pelle <33



nu är rasse tillbaka igen.. och han .. sover ..







en fet bunt med gammla bilder på mig .. ;p
























sitter i skolan och övar på so , vi ska redovisa imon , hade alla dessa gammla bilder på min mapp här i skolan ^^ men nu börjar min lektion och jag måste gåå :) nämen heerå !!


you're my heaven . . and i miss you.




bilder från i helgen tills idag. .













mitt lillfinger se helt läskigt ut ..

nissekorv

sitter på b-språk nu.. tråååkigt. igår va jag på gården hela dan, jag och elin sjöng singstar och så spelade jag gh med korre :) ska till gården efter skolan idag oxå, tråkigt att det rengnar bara , men men ^^

boy, i want you

'

butterfly fly away

har precis kommit hem från bion nu. . den va hur bra som helst !!!!!!! eftersom miley är min idol så va vi såklart och tittade på hannah montana the movie, älskade den värkligen, började lipa vid två eller tre va det nog till och med) tillfällen:')


busted ..

igårkväll skulle vi va hos mickan, vi gick dit, va där typ en timme eller nått. sen va vi tvungna att sticka för mickan hade ramlat med moppen och hade skadat sig så hon kunde inte ha massa folk där. Jag och amanda gick hem till mig och tittade lite på film, jasse va hemma hos mig med, har inte träffat henne på skiit länge. men jag och amanda stack ändå igen vid halv 11, då gick vi upp till gammla mareds gården och mötte basse och loo som först skrämde skiten ur oss . . . och sen så va civil poliserna ute och vandrade oxå, vi trodde att det va ett gäng alkisar först när vi såg dom från långt håll, så började dom gå mot oss vi blev as skraja innan vi märkte att dom va poliser xD vi snackade lite snabbt med dom sen gick vi in till tobbe och satt där och tittade på film och myste tills klockan ett , då kom robin och hämtade mig och amanda. jag tittade lite på oc innan jag somnade, och vaknade därför med tven på imorse. tittade lite nu på morgonen med. och så kom gabriel hit också för en stund sen :D har saknat honom.
xoxo



hittade bilder på mammas och olas data på mig från tidigare i år(och i slutet av förra året) , vissa finare än andra xd












gisele bundchen

nu sitter jag och äter och har precis vatt ute och solat :) ska lägga mig snart igen och njuta av det fina vädret,
xoxo



valborg

igår åkte jag in till stan vid halv 5, skulle köpa nya kläder som jag kunde ha senare (på kvällen), hittade ett par jeans tajts och en jättefin kofta på carlings. åkte hem vid halv 7, träffade crippe och looballoo på bussen, snackade om vad vi skulle göra ikväll och så. när jag kom hem duschade jag sen fixade jag mig så snabbt jag kunde, skyndade mig ner till bussen ( mötte upp amanda på vägen ) där elin och sandra stod, vi tog bussen hem till wawwa och spenderade vår valborgs kväll där (:
xoxo









hann gå innom nilson också, hittade npgra fina skor (:

hemma hoss wawwa




mindie






kvällens outfit:
nya tajts och kofta : carlings
oversize tröja: gina (bellas)
vitt "under linne": gina


RSS 2.0